شرايط صدور و تحويل مدرك مشمولين نظام وظيفه

1- ملاك رسيدگي به پرونده دانش آموختگي براي صدور مدرك دانشجويان مشمول كه از معافيت تحصيلي استفاده مي كردند ؛ پس از اتمام واحدهاي دوره و اعلام لغو معافيت تحصيلي به ناجا ؛ همان مدرك مشخص كننده نظام وظيفه زمان پذيرش و ثبت نام است .

2-ملاك تحويل مدرك به دانش آموختگان مشمول كه قبلاً از معافيت تحصيلي استفاده مي كردند ؛ پس از اتمام واحدهاي دوره و اعلام لغو معافيت تحصيلي به ناجا ؛ ارائه مدرك مشخص كننده نظام وظيفه ي جديد پس از لغو معافيت تحصيلي آنان است .

3- براي افرادي كه به عنوان دانشجوي اخراجي به علت اتمام سنوات مجاز به ناجا معرفي و لغو معافيت تحصيلي شده و پس از آن با ارائه گواهي اشتغال به خدمت و با مجوز بازگشت به تحصيل از كميسيون موارد خاص مجدداً به تحصيل ادامه و سپس دانش آموخته مي شوند ؛ تحت هيچ شرايطي اعلام دانش آموختگي به ناجا امكان پذير نيست.